Over ons

Over ons

Business Park Kronenburg

Op Business Park Kronenburg in Amstelveen is alles anders. Al bevindt zich hier een concentratie van gerenommeerde organisaties, hier overheerst rust en stilte. Dat betekent een heel contrast met de typische kantoorwijken van groot Amsterdam: Zuidoost, Teleport en zeker ook de Zuidas.


Ruimtelijke indeling

Business Park Kronenburg ademt ruimte: een royale opzet met lanen, veel groen en waterpartijen. Rondom bevindt zich in Amstelveen en het aangrenzende Buitenveldert een woongebied met volop faciliteiten en een hoogopgeleide beroepsbevolking gekenmerkt door een bovengemiddelde welstand. De ruime en groene opzet zorgt voor een werkomgeving die inspireert en motiveert.


Optimaal Bereikbaar

2 snelwegen binnen enkele minuten
Business Park Kronenburg ligt bijna direct aan de afrit van de snelweg, op slechts 5 minuten daar vandaan. De afstand naar de A9 (Diemen-Amstelveen-Alkmaar), die ten zuiden van de wijk Kronenburg passeert, is nog geen 3 km via de ruim bemeten doorgaande Beneluxbaan. Op iets grotere afstand ten noorden liggen de Zuidas en de Ring A10 Zuid (afrit Buitenveldert/VUmc).

Schiphol Amsterdam Airport
Businesspark Kronenburg is ideaal gelegen ten opzichte van Schiphol Amsterdam Airport. Binnen 10 autominuten bent u vanuit de aankomsthal op kantoor. Per OV kunt u kiezen voor de trein of bus. In de spits rijden er zelfs elke 2 minuten Sternet bussen richting Schiphol.

Directe links naar Amsterdam Centrum
De sneltramhalte Kronenburg ligt aan de Beneluxbaan, een groene wandeling van 8 minuten naar Business Park Kronenburg. Bij deze halte stoppen sneltram 51 en tramlijn 5, die Amstelveen, Amsterdam Zuid en Amsterdam CS met elkaar verbinden. Lijn 5 rijdt als tram door de binnenstad van Amsterdam, via het Leidseplein en Museumplein tot het stadshart van Amstelveen. Lijn 51 rijdt vanaf station Zuid via station Amsterdam Amstel als metro naar Amsterdam Centraal Station.


Internationale allure

Kronenburg is een kantoorlocatie met allure en goede voorzieningen, vandaar dat diverse gerenommeerde organisaties zich er gevestigd hebben. Bedrijven als Ricoh, Casio, DDB, Blue Sky Group, Wärtsilä en Woonzorg Nederland hebben hun kantoor in dit gebied. Ook Hogeschool Inholland Amsterdam-Diemen heeft er een vestiging.


Ontspannen

Midden in het park bevindt zich Restaurant Kronenburg, dat actief inspeelt op de drukbezette agenda van de zakelijke clientèle uit de directe omgeving, met onder meer een ‘45 minuten’ 2-gangen lunchmenu. Ook voor een sfeervol diner of in stijl vergaderen buiten de deur is Kronenburg een praktisch adres op slechts 3 minuten loopafstand. Daarnaast biedt de ligging in de parkachtige omgeving en de nabijheid van voorzieningen als een sportcomplex, cultureel centrum en winkels voldoende ruimte om naast werk ook te ontspannen.

Kronenburg Business Park
Professor E.M. Meijerslaan
1183 AV
Amstelveen

info@kronenburgbusinesspark.nl