Nieuws

Zangeressen Ntjam Rosie, Leonie Meijer en Nadja Filtzer naar Amstelveen

Zangeressen Ntjam Rosie, Leonie Meijer en Nadja Filtzer naar Amstelveen

AMSTELVEEN - Amstelveen krijgt in december bezoek van zangeressen Leonie Meijer, Ntjam Rosie en Nadja Filzer. De dames treden alle drie afzonderlijk op in Cultuurcentrum Griffioen.


Op vrijdag 8 december staat Leonie Meijer in het cultuurcentrum in Uilenstede. Meijer brak in 2010 door met haar deelname aan The Voice of Holland waar ze op een vierde plaats eindigde. Inmiddels is ze alweer toe aan haar derde theatershow, getiteld Hier. Kort geleden trok ze in haar eentje met een auto door het zuiden van de Verenigde Staten, de thuisbasis van de blues, de countrymuziek en veel van haar muzikale helden. Nu zet Leonie haar muzikale talent en haar bijna cabareteske manier van verhalen vertellen in om het publiek reisgenoot te maken van deze muzikale roadtrip.

Ntjam Rosie
De Kameroens-Nederlandse zangeres Ntjam Rosie heeft al een rijke carrière achter de rug met een vijftal albums op haar naam. Rosie mixt r&b, hiphop, funk, soul en jazz in een aanstekelijke mix waarbij ze nu ook danst. Samen met haar band en choreograaf/regisseur Lloyd Marengo laat ze in de voorstelling Breaking Beats op dinsdag 19 december het beste van zichzelf zien.

Nadja Filtzer
Zangeres, actrice, entertainer, songwriter en theatermaker Nadja Filtzer komt naar Amstelveen met haar meest recente voorstelling Vive Piaf, een ode aan Edith Piaf. Met haar musici neemt ze je mee langs het leven en het repertoire van het Franse icoon. Na uitverkochte voorstellingen door het hele land wordt dit programmma op vrijdag 22 december gespeeld in Cultuurcentrum Griffioen.

Kaarten
Om kaarten te bestellen en de rest van de agenda van Griffioen te bekijken, ga je naar de website van het cultuurcentrum.

Sharing is caring:

Kronenburg Business Park
Professor E.M. Meijerslaan
1183 AV
Amstelveen

info@kronenburgbusinesspark.nl