Nieuws

Maak kans op kaarten voor de film Penoza: The Final Chapter

Maak kans op kaarten voor de film Penoza: The Final Chapter

Amstelveen - Op dinsdag 14 januari 2020 draait de film Penoza: The Final Chapter in Cultuurcentrum Griffioen. AmstelveenZ verloot twee keer twee kaarten voor de film. 


Hoe kun je winnen?
Tag je favoriete filmmaatje op Facebook of Instagram en laat in de reacties weten waarom jij met hem of haar naar de film Penoza: The Final Chapter wilt in Cultuurcentrum Griffioen.

Je mag natuurlijk ook mailen naar actie@amstelveenz.nl o.v.v. 'Penoza'. Op vrijdag 10 januari 2020 maken wij de winnaars via onze website bekend. Geen kaarten gewonnen? Je kunt op de website van Cultuurcentrum Griffioen natuurlijk ook gewoon de kaarten bestellen.

Penoza: The Final Chapter
De Zwarte Weduwe is niet dood… Godmother Carmen van Walraven zit ondergedoken in Canada en leidt daar een anoniem leven. Totdat op een avond een collega lastiggevallen wordt en Carmen niet anders kan dan haar te hulp schieten. Uit zelfverdediging vermoordt ze de dader, wordt opgepakt en uitgeleverd aan Nederland. Terwijl haar kinderen in shock zijn dat hun moeder nog leeft, hebben ook nogal wat mensen een rekening met Carmen openstaan. Iedereen wordt weer meegesleurd in een emotionele opeenvolging van gebeurtenissen, waarbij de problemen zich in rap tempo opstapelen. Carmen zal nu definitief moeten afrekenen met haar verleden om haar familie te redden.

 

Sharing is caring:

Kronenburg Business Park
Professor E.M. Meijerslaan
1183 AV
Amstelveen

info@kronenburgbusinesspark.nl