Nieuws

Cultuurcentrum Griffioen opent nieuw theaterseizoen

Cultuurcentrum Griffioen opent nieuw theaterseizoen

Amstelveen - Cultuurcentrum VU Griffioen is gestart met de kaartverkoop van het nieuwe theaterseizoen. In voorgaande jaren gebeurde dit altijd in april of mei. “Dit seizoen pakken we een hoop zaken net iets anders aan dan normaal”, aldus de Griffioen.


Dit seizoen staat alles in het teken van flexibiliteit. Zo valt er dit jaar geen theaterbrochure op de deurmat, maar worden er aparte maandladders gemaakt om beter te kunnen anticiperen op onverwachte wijzigingen. Ook staan veel artiesten de komende maanden met een speciaal coronaprogramma in het theater. Deze voorstellingen zijn vaak iets korter en worden twee keer op een avond gespeeld. “We hebben onze bezoekersaantallen per voorstelling natuurlijk beperkt, maar op deze manier kunnen toch zoveel mogelijk mensen van een bepaalde voorstelling genieten.”

Ook de verkoopprocedure ziet er dit jaar anders uit. Theaterliefhebbers kunnen nu kaarten kopen voor voorstellingen tot en met december. De verkoop van de tweede helft van het seizoen start in het najaar.

De onzekere tijden zorgen er mogelijk voor dat bezoekers in eerste instantie wat terughoudender zijn. De Griffioen heeft echter alles in werking gesteld om een veilig en aangenaam bezoek te garanderen. Alle maatregelen worden toegelicht op de website. “Als theater gun je je publiek natuurlijk een heerlijk ontspannen avondje uit. We hopen met onze informatievoorziening zoveel mogelijk zorgen weg te kunnen nemen, zodat men weer volop kan genieten van cultuur.”

Ondanks alle veranderingen blijft een ding hetzelfde. “We hebben weer allerlei fantastische voorstellingen op het programma staan. Van hilarische cabaretvoorstellingen en sensationele goochelacts tot intieme concerten en indrukwekkende toneelvoorstellingen. We zijn echt trots op het programma wat we dit seizoen mogen presenteren.”

Sharing is caring:

Kronenburg Business Park
Professor E.M. Meijerslaan
1183 AV
Amstelveen

info@kronenburgbusinesspark.nl