Ondernemerz


Cultuurcentrum Griffioen
Uilenstede 106
1183 AM
Amstelveen
http://www.griffioen.vu.nl/nl/index.aspx
cultuur.griffioen@vu.nl


Cultuurcentrum Griffioen

De Griffioen is het cultuurcentrum van de Vrije Universiteit en vormt al bijna 30 jaar het culturele hart op de campus Uilenstede. We bieden cultuur in de breedste zin van het woord met theatervoorstellingen, cursussen en verschillende evenementen. Iedereen is van harte welkom.

KLEIN THEATER VAN HET JAAR
Jaarlijks spelen er in de Griffioen meer dan 100 voorstellingen en het aanbod is ontzettend divers. Van grote namen, zoals Youp van ‘t Hek, Sanne Wallis-de Vries, Ellen ten Damme en Pierre Bokma tot nieuw talent en kleinkunstenaars. Naast een enorm aanbod aan cabaretvoorstellingen kun je in de Griffioen concerten, toneelstukken, theatercolleges en dansvoorstellingen bezoeken. Kortom: voor ieder wat wils. We zijn niet voor niets twee keer genomineerd voor Klein Theater van het Jaar!

Bekijk onze voorstellingen

CREATIEVE CURSUSSEN OP ELK NIVEAU
Wie graag actief is kan zich volledig uitleven met de culturele cursussen van de Griffioen. Zo zijn er verschillende danslessen waarvoor je je kunt inschrijven, van salsa tot urban fusion. Voor de muziekliefhebbers zijn er zang- gitaar- en percussielessen en ook voor schrijvers en theaterliefhebbers valt er genoeg te beleven. Echte crea bea’s kunnen zich uitleven bij cursussen als illustreren en edelsmeden en voor wie even tot rust wil komen zijn er cursussen yoga, mindfulness en meditatie.

De cursussen worden aangeboden op verschillende niveaus, dus er is altijd wel een groep waarbij je je helemaal thuis voelt.

Bekijk het cursusaanbod

CULTURELE EVENTS OP EN OM DE CAMPUS
Ieder jaar organiseert de Griffioen verschillende culturele evenementen op en om de campus van de Vrije Universiteit en op Uilenstede, waar de Griffioen gevestigd is. Denk bijvoorbeeld aan het Campuscabaret en filmfestival On The Roof op het dak van de VU.

 

Sharing is caring:

Kronenburg Business Park
Professor E.M. Meijerslaan
1183 AV
Amstelveen

info@kronenburgbusinesspark.nl
Telefoon