Nieuws

Winnares van kaartjes voor Maarten van Rossem bekend

Winnares van kaartjes voor Maarten van Rossem bekend

Amstelveen – AmstelveenZ vroeg onlangs wie er binnenkort gratis naar het theatercollege van Maarten van Rossem in Theater Griffioen wilde gaan. Inmiddels is de winnares van de twee kaartjes bekend.


Het vaste jurylid van het televisieprogramma de Slimste Mens geeft het theatercollege op vrijdag 21 september in Theater Griffioen. Van Rossem is een bekend gezicht op televisie. Behalve in zijn rol als jurylid van De Slimste Mens komt de historicus regelmatig voorbij in diverse praatprogramma’s.

Initiatief                               

Daarnaast bezoekt hij met zijn broer en zus in het programma Hier zijn de Van Rossems bijzondere plekken in Nederland of net over de grens. De televisiepersoonlijkheid heeft bovendien verschillende boeken geschreven zoals Nederland volgens Maarten van Rossem en Het einde van het Romeinse Rijk.

Mensen die kans wilden maken op de twee gratis kaartjes konden zich bij AmstelveenZ melden. Sylvia Bense is uiteindelijk de gelukkige winnares geworden. Zij vroeg kaartjes voor haar man en de buurman. Zij willen graag naar Maarten van Rossem toe, maar namen maar geen initiatief. Daarom besloot Sylvia om te reageren op de actie van AmstelveenZ. Gefeliciteerd!

Betaling

Wil jij ook naar Maarten van Rossem om te genieten van zijn prikkelende, uitdagende, gortdroge en vlijmscherpe theatercollege? Probeer dan via de website van Theater Griffioen om tegen betaling nog een kaartje te bemachtigen.

Sharing is caring:

Kronenburg Business Park
Professor E.M. Meijerslaan
1183 AV
Amstelveen

info@kronenburgbusinesspark.nl