Nieuws

Theater Griffioen vertrekt uit Amstelveen: en nu?

Theater Griffioen vertrekt uit Amstelveen: en nu?

AMSTELVEEN - De Vrije Universiteit gaat in de loop van 2018 de activiteiten van het cultuurcentrum Griffioen op Uilenstede verplaatsen naar de VU Campus in Amsterdam. Hierdoor komt het gebouw van het cultuurcentrum Griffioen vrij voor een nieuwe bestemming.


De partij hoort graag van Amstelveners, onder wie natuurlijk Uilenstede-bewoners en studenten, wat zij voor nieuwe invulling zien en heeft een enquête uitgeschreven. Die kan online worden ingevuld via deze link (klik hier) op de website van GroenLinks Amstelveen.

Bruisend

‘Wij willen van de inwoners graag horen wat zij met het leegkomende gebouw van de Griffioen op Uilenstede zouden willen doen,’ zegt student politicologie Lennart de Looze, GL-kandidaat voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018. GroenLinks Amstelveen wil dat de Uilenstede campus een bruisend centrum wordt voor studenten en Amstelveners.

5 minuten

‘Iedereen die ook een bruisende Uilenstede campus voorstaat, kan zich laten horen via de enquête. Het invullen duurt maximaal 5 minuten. GroenLinks zal de uitkomsten ook op haar website publiceren', zegt De Looze: ‘We zullen de peiling meenemen op het moment dat de plannen voor het theatergebouw op Uilenstede besproken worden in de Amstelveense gemeenteraad. Uiteraard leggen we de uitkomst ook voor aan DUO, de eigenaar van het gebouw.’

Lennart de Looze (GroenLinks). Foto: Katja Mali Fotografie

Sharing is caring:

Kronenburg Business Park
Professor E.M. Meijerslaan
1183 AV
Amstelveen

info@kronenburgbusinesspark.nl