Nieuws

Ondernemersborrel 23 maart bij Restaurant Kronenburg

Ondernemersborrel 23 maart bij Restaurant Kronenburg

AMSTELVEEN – Op donderdag 23 maart vindt de ondernemersborrel van de Ondernemersvereniging Amstelveen plaats in Restaurant Kronenburg. Van 17.30 uur t/m 21.30 uur.




Netwerken
Op deze unieke locatie aan het water kun je deze avond netwerken en verbinden met collega-ondernemers. En natuurlijk staat de zeepkist, zoals altijd bij de ondernemersborrels, weer klaar voor leden die zich tijdens de netwerkborrel in twee minuten willen presenteren.
De avond wordt afgesloten met een heerlijk driegangendiner, incl. begeleidende wijnen en koffie/thee, voor €35 per persoon (factuur achteraf).

Vooraf
Voorafgaand aan deze ondernemersborrel kun je deelnemen aan de kennissessie Datalekken die OA-lid Certafin B.V. kosteloos voor de Ondernemersvereniging Amstelveen verzorgt. Jochai van Bergen (directeur van Certafin BV en docent/examinator aan Nyenrode Business Universiteit) en Daan Schippers (Certified Information Privacy Protection Officer (Europe) en gecertificeerd Compliance Officer) delen hierbij hun ervaringen en expertise. De sessie start om 16.30 uur en is bedoeld voor ondernemers die meer willen weten over het voorkomen van datalekken in hun organisatie.
Wil je je aanmelden voor de ondernemersborrel, dat kan via de website van de Ondernemersverening Amstelveen.

 

Sharing is caring:

Kronenburg Business Park
Professor E.M. Meijerslaan
1183 AV
Amstelveen

info@kronenburgbusinesspark.nl