Nieuws

Nieuw hotel Cityden Up opent 26 januari 2017

Nieuw hotel Cityden Up opent 26 januari 2017

AMSTELVEEN - Hotelappartement-keten Cityden opent 26 januari 2017 officieel haar nieuwe vestiging in Amstelveen: Cityden Up. Cityden Up is gevestigd aan de Prof. J. H. Bavincklaan. Hoewel in Amstelveen gelegen profileert het nieuwe hotel zich sterk als Amsterdams hotel, vlakbij de Zuidas en op 15 minuten van Amsterdam centrum.


AmstelveenZ berichtte in oktober vorig jaar over de komst van Cityden, dat naast het eveneens nieuwe Ibis Budget Hotel ligt. Aan de Bavincklaan worden in totaal drie grote en jarenlang leegstaande kantoorpanden omgevormd tot hotels. De nieuwe hotelstrip, inclusief Cityden Up, ligt parallel aan de Benluxbaan ter hoogte van het Esso tankstation, op steenworp afstand van Amsterdam.

Cityden Up
Cityden Up is een nieuw label van Cityden en biedt 81 hotelappartementen die geschikt zijn voor zowel kort als lang verblijf. De prijs per kamer per nacht daalt naarmate gasten langer verblijven. Het maakt een verblijf in Cityden Up extra interessant voor internationale zakelijke gasten, die vaak enkele weken in Nederland zijn om aan bepaalde projecten te werken.

Moderne invulling
Voor Cityden Up zocht Cityden de samenwerking op met Studio Hank voor het design en Blom Interieurs voor de inrichting. Cityden Up speelt in op de behoefte van moderne gasten: een open en gezellige sfeer waarin ook gelachen mag worden. Die inrichting van het hotel is volgens een persbericht van Cityden niet traditioneel: receptie, bar en lounge lopen naadloos in elkaar over, in de kamer slaap je in een moderne bedstee en zit je nu in een appartement of hotel? Zelfs die twee concepten zijn gecombineerd in het slimme Cityden Up.

Van de kamers tot de lounge (Lucy’s Kitchen): overal is een moderne vertaling van een 'klassiek Amsterdamse sfeer' te vinden. In de slim ingerichte kamers kun je volgens Cityden alle kanten op: lekker ontspannen in de moderne bedstee, gezellig met vrienden een filmpje kijken in de woonkamer, werken in je eigen omgeving of sporten in de fitnessruimte.

Boeken
Cityden Up is vanaf heden te boeken via www.citydenup.com.

Sharing is caring:

Kronenburg Business Park
Professor E.M. Meijerslaan
1183 AV
Amstelveen

info@kronenburgbusinesspark.nl