Nieuws

Maak kans op kaarten voor Jim van der Zee

Maak kans op kaarten voor Jim van der Zee

Amstelveen - Op donderdag 6 februari 2020 treedt Jim van der Zee op in Cultuurcentrum Griffioen. AmstelveenZ verloot twee keer twee kaarten voor de voorstelling. 


Hoe kun je winnen?
Tag je vriend(in) op Facebook of Instagram en laat in de reacties weten waarom jij met hem of haar naar Jim van der Zee wilt in Cultuurcentrum Griffioen.

Je mag natuurlijk ook mailen naar actie@amstelveenz.nl o.v.v. 'Jim van der Zee'. Op dinsdag 4 februari 2020 maken wij de winnaars via onze website bekend. Geen kaarten gewonnen? Je kunt op de website van Cultuurcentrum Griffioen natuurlijk ook gewoon de kaarten bestellen.

Over Jim van der Zee
Na een geslaagde tour duikt Jim van der Zee, winnaar van The Voice 2018, opnieuw de theaters in met zijn show Starting The Engine, samen met pianist Reinout Douma en zijn band. In Starting The Engine speelt Jim covers van de artiesten die hem inspireren, maar laat hij ook zijn eerste eigen werk horen. Hij deelt zijn liefde voor soul, jazz, blues en folk met het publiek en vertelt in een intieme setting het verhaal achter de nummers van zijn muzikale helden. Starting the Engine is een nieuw begin. Jim laat meer van zichzelf zien. Nieuwe muziek, nieuwe verhalen en een krachtige show!

Sharing is caring:

Kronenburg Business Park
Professor E.M. Meijerslaan
1183 AV
Amstelveen

info@kronenburgbusinesspark.nl