Nieuws

Il Caffè Uilenstede zet zich in voor KiKa

Il Caffè Uilenstede zet zich in voor KiKa

Amstelveen - Horecagelegenheid Il Caffè in Uilenstede zamelt in april geld in voor de Stichting KiKa (Kinderen Kankervrij).  Zo wordt bijvoorbeeld per elke verkochte Paasbrunch € 2,50 gedoneerd aan de stichting.


'Het gaat de laatste tijd veel over corona, heel heftig. Wij denken alleen dat we niet moeten vergeten dat er nog steeds veel kinderen lijden aan die andere rotziekte', meldt het restaurant in een persbericht.

'Het klassieke paasverhaal sluit eigenlijk naadloos aan op deze actie en over waar KIKA voor staat” zegt Wieb de Boer, bedrijfsleider Il Caffè. “Ik interpreteer het verhaal iets vrijer, voor mij gaat het over opstaan als je bent gevallen of opstaan tegen het kwade. Dat vind ik een mooie gedachte om over te brengen.”

De Paasbrunches van il Caffè zijn nog te bestellen tot en met woensdag 31 maart. Il Caffè voert nog de hele maand actie voor de stichting onder de noemer KikApril en kondigt acties aan via de social media-kanalen van Il Caffè.

Stichting Kika zet zich in tegen kindersterfte door kanker. Nog steeds overlijdt een op de vier kinderen die wordt gediagnostiseerd met de ziekte. Kika spant zich in om het genezingspercentage naar 95 procent te brengen.

Sharing is caring:

Kronenburg Business Park
Professor E.M. Meijerslaan
1183 AV
Amstelveen

info@kronenburgbusinesspark.nl