Nieuws

Griffioen weer genomineerd voor de 'Theater van het Jaarprijs'

Griffioen weer genomineerd voor de 'Theater van het Jaarprijs'

Amstelveen - Cultuurcentrum Griffioen in Amstelveen is voor de tweede keer genomineerd voor de 'Theater van het Jaarprijs' in de categorie Kleine Theaters.


De ‘VVTP Theater van het Jaarprijs’ wordt dit jaar voor de tiende keer uitgereikt. De leden van de Vereniging Vrije Theater Producenten beoordelen alle Nederlandse theaters waarmee zij samenwerken op communicatie, techniek, uitstraling en gastvrijheid van het theater, ondernemerschap en de kwaliteit van samenwerking tussen theater en producent. Bij de beoordeling zijn verschillende afdelingen en medewerkers betrokken: van marketeers tot technici en van productieleiders tot kantoorpersoneel, maar ook artiesten geven hun oordeel.

De prijs kent twee categorieën: kleine theaters met een capaciteit tot 450 stoelen en grote theaters met een capaciteit vanaf 450 stoelen. De andere genomineerden in de categorie Kleine Theaters zijn Theater de Speeldoos (Baarn), Diligentia (Den Haag), Westlandtheater De Naald (Naaldwijk) en Theater Walhalla (Rotterdam).

Op 2 december 2019, tijdens de jaarlijkse VVTP-theaterbeurs, worden de prijzen uitgereikt.

Sharing is caring:

Kronenburg Business Park
Professor E.M. Meijerslaan
1183 AV
Amstelveen

info@kronenburgbusinesspark.nl