Nieuws

Actie: Maak kans op kaarten voor voorstelling Maarten van Rossem

Actie: Maak kans op kaarten voor voorstelling Maarten van Rossem

Amstelveen – Het vaste jurylid van het televisieprogramma de Slimste Mens, Maarten van Rossem geeft binnenkort een theatercollege in Theater Griffioen. AmstelveenZ mag twee gratis kaarten weggeven voor de voorstelling van de bekendste historicus van Nederland.


Maarten van Rossem is een bekend gezicht op televisie. Behalve in zijn rol als jurylid van De Slimste Mens komt de historicus regelmatig voorbij in diverse praatprogramma’s. Daarnaast bezoekt hij met zijn broer en zus in het programma Hier zijn de Van Rossems bijzondere plekken in Nederland of net over de grens. De televisiepersoonlijkheid heeft bovendien verschillende boeken geschreven zoals Nederland volgens Maarten van Rossem en Het einde van het Romeinse Rijk.

Humor

Van Rossem komt binnenkort naar Amstelveen toe. In cultuurcentrum Griffioen op Uilenstede analyseert en fileert de nationale beroepsbrombeer met zijn typische onderkoelde humor en een enorme feitenkennis, historische en actuele, krankzinnige en bedroevende gebeurtenissen. Zijn theatercollege is prikkelend en uitdagend, gortdroog en vlijmscherp. Alle thema’s zijn mogelijk en het hangt van de avond af welke kant het opgaat. Er valt zonder twijfel veel te leren tijden het theatercollege en er mag uiteraard gelachen worden.

Wat je moet doen om de twee kaarten te winnen? Nou dat is heel simpel. Tag de persoon met wie jij de voorstelling wilt zien onder dit bericht op Facebook of stuur een mailtje naar info@amstelveenz.nl en schrijf daarin met wie je naar Maarten van Rossem toe wil. Inzendingen dienen voor 8 september 2018 binnen te zijn. Daarna maakt de redactie zo spoedig mogelijk de winnaars bekend. Klik hier voor de actievoorwaarden.

Sharing is caring:

Kronenburg Business Park
Professor E.M. Meijerslaan
1183 AV
Amstelveen

info@kronenburgbusinesspark.nl