Nieuws

Cityden gaat appartementenhotel openen in centrum Amstelveen

Cityden gaat appartementenhotel openen in centrum Amstelveen

AMSTELVEEN - In het derde kwartaal van 2018 opent Cityden een appartementenhotel in het centrum van Amstelveen. Het hotel zal zich vooral richten op zakelijke reizigers.


Cityden Hotel Apartments heeft een huurovereenkomst gesloten met eigenaar Yisheng Development voor de ontwikkeling van een appartementenhotel onder de naam 'Cityden AMS' die gevestigd moet worden bij 'The City Garden' in het centrum van Amstelveen. Cityden is al sinds 2012 actief in Amsterdam en omstreken. In Amstelveen is al Cityden Up gevestigd, aan de Professor J.H. Bavincklaan.

Beste van twee werelden
Cityden wil vooral voldoen aan de wensen van zakelijke reizigers die voor hun verblijf, alleen of wellicht met familie, voorkeur hebben voor het huiselijke gevoel van een appartement, maar tegelijkertijd gebruik willen maken van alle faciliteiten en services die een hotel te bieden heeft. De nieuwe locatie Cityden AMS, aan de voet van de Stadstuinen en het winkelcentrum Stadshart in Amstelveen neemt zo'n 6.000 m2 in beslag en telt 89 hotelappartementen variërend van 25 m2 voor een studio tot 80 m2 voor een twee slaapkamer hotelappartement.

Faciliteiten
Naast het hotel, wordt er bij Cityden ook een restaurant, loungebar, fitness- en wellness-centrum, vergaderzalen en een ondergrondse parkeergarage gebouwd. Het nieuwbouwproject 'The City Garden' zelf moet al in het tweede kwartaal van 2018 worden opgeleverd. Naast het hotel, worden er luxe appartementen, winkels en een exlusief Aziatisch restaurant gebouwd.

Sharing is caring:

Kronenburg Business Park
Professor E.M. Meijerslaan
1183 AV
Amstelveen

info@kronenburgbusinesspark.nl